3 Golden Rows of Astral Proposal

Av | juli 21, 2021

Astral Projection Astral # 1: Beskytt deg selv før du reiser.

Opplevelsen fra kroppen kan være fantastisk, men ofte blir folk litt glade og glemmer å ta de nødvendige forholdsregler før de forlater kroppen. Jeg vil ikke bli så opprørt over disse negative opplevelsene, men det betyr ikke at det ikke er en god idé å gjøre astrale reiser fantastiske når du gjør dem.

Så før du setter deg på et astralplan, prøv dette: Tenk deg at du har en stor eggformet klode rundt deg. La fargen på dette egget eller en lys gul eller grønn farge være ren og forestill deg at det berører deg fra alle kanter. Tenk deg solens energi og begynn å absorbere den energien i dette egget, tilfredsstill det. Når egget er fullt, la solenergien bli renset, gi deg styrke og beskytt deg mot negativitet som kan komme inn i dette området. Tenk at det helt beskytter deg mot alt som kan skade deg. Da egget var fullt tok han pusten og gikk frem.

Astral Projection Astral # 2: Påfør energi til nakken.

Det er mange navn på denne energien, og du har kanskje hørt om dem, men det spiller ingen rolle hva det er, bare at det er en veldig kraftig energikilde. Så legg energi under nakken og pust dypt inn i den og kjenn den spres gjennom din fysiske og astrale kropp. Prøv å forestille deg energien som virkelig føltes i dette eksemplet. Gå deretter over til tips tre og ha det gøy, det er nesten tid for hennes astrale reise!

Astral Proposition Tips # 3: Handle med den hensikt å fullstendig gi opp kroppen og forlate den helt.

Å forstå det vil være vanskelig, men når vi kommer inn i en bevegelse eller bevegelse slutter planleggingstiden. Teknikkene, tipsene eller retningslinjene ovenfor og de astrale tipsene du bruker er vanligvis i forkant av bevegelsen, men når du først begynner, er bevegelsen det eneste du må fokusere på. Slipp andre tanker, tvil eller frykt, slipp trangen til å tenke på hva du gjør og bare fokuser på dine handlinger. Vær oppmerksom nå. Den beste astrale projeksjonsguiden vil fortsatt alltid savne denne typen astrale reiser, og det forbløffer meg fordi det er helt praktisk, men du kan leke med det og se selv. Kos deg med turen til astralplanet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *