4D kino – Nyt den beste filmopplevelsen

Av | juli 20, 2021

Teatre gir vanligvis minimum 16 dramatiske lydeffekter. Når det gjelder 4D-kinoer, der setene i salene flyttes i henhold til bevegelsen til filmen som vises på skjermen, kan flere stoler ordnes på ledig plass. I tillegg til setene gir disse kinosalene andre spesialeffekter for å gi publikum en ekte filmopplevelse. Blant disse spesialeffektene vil være eksklusive lydeffekter, det samme utseendet på skjermen, vannspray og publikums begeistring for å annonsere for en ny film, samt å besøke teatret gjentatte ganger.

På grunn av populariteten og tilgjengeligheten til hjemmekinoer, reduseres antall personer som besøker kinosaler i disse dager, og tvinger eierne av kinosaler til å ta noen skritt for å tiltrekke seg flere og flere tilskuere. En av strategiene de fleste eiere følger er å inkludere noen kjøpesentre og restauranter i kinohallen, slik at familiemedlemmer kan komme og nyte filmen og tilbringe tiden i kjøpesenteret og avslutte middagen på de tilstøtende restaurantene før de forlater hjem.

En av strategiene som kinoeiere følger for å tiltrekke flere seere, er å konvertere kinosalen til en 4D-kino. Siden besøkende kan få en ekte opplevelsesopplevelse for å se filmer i disse salene, vil flere begynne å se salen. For å gjøre teatereiere i stand til å konvertere salene sine til 4D, er det en rekke selskaper som tilbyr tjenesten til å konvertere en typisk sal til 4D, og ​​gir den rette typen sitteplasser og andre spesialeffekter for å tilby den rette typen filmopplevelse til spesiell besøkende.

Selv 4D-teatre kan enkelt konverteres til 5D-teatre ved å legge til spesialeffekter som kiling under setene, personlige høyttalere bak hvert sete, osv … og disse effektene vil gi publikum en direkte opplevelse når slike scener vises på film. Når du kontakter en produsent for dette formålet, er det bedre å sørge for at eierne av teatrene deres har erfaring med å lage slike kinosaler på en slik måte at de kan få flere besøkende til salen og gjøre dem lykkelige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *