Binoy Nazareth Goes California Dreamin

Av | juli 22, 2021

Opplev Wanderlust Experience

Med en forkjærlighet for morsomme ting som stort og lite, bestemte jeg meg for å ta veien til California for å dele min opplevelse av soling, god mat og en full opplevelse. Å gå rundt 900 miles på den vestlige grensen til USA, California, var en drøm som gikk i oppfyllelse da jeg gikk inn i landet til forskjellige mennesker, taubaner, Golden Gate Bridge og Alcatraz Island. Med utallige ting å gjøre prøvde jeg å ta turen min gjennom lekeplassene i nasjonalparkene, gå på vinsmakingsturer, besøke Disneyland, sole meg på stranden og prøve vannsport.

Ved å integrere tradisjonell mat og språk fra hele verden gjenspeiler California røttene til kulturene i Asia, Mexico og Spania, inkludert den østlige delen av USA. Mitt søk etter opplevelsen fikk hjertet til å slå raskere og vekket håpet om å oppdage det berømte californiske kjøkkenet og kombinasjonen av kulinariske stiler og blandinger av musserende viner. Da jeg skulle legge til i quiche, likte jeg den berømte pizzaen i California, salat, sjømat, grillkjøtt, asiatiske og latinske retter.

Koser seg med kjøkkenrepertoaret

Spent og underholdende var min verden i California fylt med eventyrlystne opplevelser og en sjanse til å reise uendelig gjennom det kulinariske repertoaret og kalejdoskopet til tradisjonelle drømmeceller i California. Jeg slappet av på gudinnestrendene med en kald Boba-drink og tilfredsstilte sultplagene med flotte pølser og italienske undergrupper. Da en ånd av mot kom over meg, red jeg i det klare vannet i Lake Tahoe og klatret deretter opp på klippen i Yosemite Park, som tilbød mange andre utendørsaktiviteter. Hver gang maten og i mellom ble markert med fantastisk California-mat. Min kulinariske opplevelse utviklet seg med tradisjonelle pannekaker i Harajuku Crépes, sjømatburritoer, fylling av Matt Cain-smørbrød, unike grøttsmørbrød, koreanske, kinesiske og japanske priser. Etter mange dager med å dyrke systemet mitt med en rekke fantastiske matvarer og kulturer, der jeg likte et flott spill i 7. etasje i Pebble Beach Golf Links, opplevde jeg den vakre stranden i Pismo og lot Santa Maria Valleycatapult ta meg på en livlig tur, de flotte vinene som brakte estetikk til meg, leide jeg deretter til Lone Pine og den lille byen i Owens Valley i min cabriolet.

San Francisco fylte sansene mine med sine attraksjoner i verdensklasse, fantastisk natur og sterk tilstedeværelse av fusjonskjøkken med konserter og dens hjertevarmende musikk og musikk som hørtes ut overalt. Det var på tide med en bryggeopplevelse i California at jeg ikke kunne gi opp og gikk til Pier 39, Wharf Fisherman og Pier Santa Monica for å få en unik bryggeopplevelse. Mens California-solen skinte på den berømte Golden Bridge, besøkte jeg denne showbygningen og tok selvfølgelig utallige bilder for å få tilbake minner. Mens de frittliggende åsene i San Francisco resonerte med de gamle fortellingene som ble hengende rundt de gamle skogene, var det på tide for meg å fordype meg i de majestetiske og massive Redwood-trærne i Redwood National Park og State som omgir verdensarven til UNESCO og USA. Nasjonalpark på nordkysten av California. Muir Woods, med sine monumentale trær som har plass til mange mennesker som meg i koffertene, var et annet sted man elsker.

Hver dag, fra San Francisco til Sacramento, og fra San Jose til San Diego til LA, mens solen varmet hjertet mitt, søkte jeg etter livsglede med Baby Return Ribs fra Phil BBQ, Lamb Praise fra The Waffle Experience, Cioppino fra Sotto Mare Chocolate med søte ørkener med Bouchons fra Bouchon Bakery og Julian Apple Pie fra Julian Pie Company ved munningen av disse vakre byene. Da en fargerik dans av scener og lyder ble til en vill dans av farger, ringte Chinatown inn Los Angeles med sine røde lykter og bygninger i Pagoda-stil. Jeg handlet, vasket, drakk og turnerte på de tradisjonelle dimsumsidene, templene, kunstgalleriene, fantastiske Asia-fusion-restauranter og smakte på den berømte franske sandwichen. Du besøker California uten å besøke de berømte attraksjonene Laguna og Malibu på de berømte stedene på den gylne sanden, og jeg fant meg selv å beundre det vakre landskapet med en vakker cocktail for å kysse Tina på disse solfylte paradisskjønnhetene.

Da jeg pakket sekkene mine og gjorde meg klar til å bringe hjem de fineste minner fra en hjertevarmende og aktiv utseende California-opplevelse, gikk tiden tom og tapte.

Ta en kulturell tur til California med Binoy Nazareth

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *