En kort historie om Warner Bros. Studios

Av | juli 22, 2021

Warner Bros. Studios er et av de mest kjente film- og TV-selskapene i verden. Du forstår kanskje ikke det, men hvis du har sett på TV eller filmer det meste av livet ditt, vil du vokse opp med mange av filmene som dette produksjonsselskapet har brakt til oss. De ga oss noen av de første tegneseriefigurene som Bugs Bunny, Daffy Duck og Sylvester og Tweety. Disse karakterene var begynnelsen på en verden av animasjonsfilm som vi elsker og kjenner i dag.

Navnet går tilbake til de fire grunnleggerbrødrene Warner, Harry, Jack, Sam og Albert. De tre storebrødrene startet en filmvirksomhet i filmteaterbransjen. De viste filmen i gruvebyene Pennsylvania og Ohio. Det første teatret de åpnet ble kalt Cascade i 1903 i Pennsylvania.

De tidligste filmene ble laget i 1910 og 1920. De har laget hundrevis av filmer og på en eller annen måte hjulpet filmindustrien som vi ser i dag. Det opprinnelige studioet ble etablert i 1926 på jordbruksareal. De etablerte snart Brownstone Street, omdøpt til Ashley Boulevard i 2002, og New York Street, som nå er de to eldste og mest brukte utendørsbanene. Dette fikk dem til å ødelegge enda flere filmer. På 1930-tallet laget de mange filmer, og virksomheten var seriøs. De skapte ni nye stemmer som alle fremdeles er i bruk i dag.

Året 1940 førte Casablanca og Yankee Doodle Dandy til oss. De la også til ytterligere tre høyttalere og en uteserveringsgruppe som fortsatt er i bruk i dag. Streets in East Eden ble brukt i The Shootist med James Dean og John Wayne.

Deres suksess fortsatte inn på 1950- og 60-tallet med suksesser som Reason Without Rebellion, My Fair Lady og Bonnie og Clyde. Noen av deres mest populære produkter fra 1970-tallet inkluderer Superman, Anything But These Loose Boulevard, og Brian Life av Monty Python. 80-tallet ga oss flere Superman-filmer og dødelige tsjekkiske filmer og Police Academy.

I 2001 ble Warner Bros. og deres morselskap Time Warner Inc. av America Online Inc. ble en. Dette gjorde ham til et av de mest berømte og innflytelsesrike medieselskapene i verden.

I nyere tid har de oppnådd stor suksess med filmen Harry Potter Franchises som slo mange billettrekord og startet et kulturelt fenomen. Bare i fjor var Harry Potter and the Deathly Hallows del 1 den største åpningen av all tid å slå boksrekorder. Slumdog-millionæren har vunnet åtte Oscar-priser, syv BAFTA-er og fire Golden Globes. Tittelen på filmen og prisene hver film har er uendelig.

Fremtiden til Warner Bros. Studio ser rosenrød ut, det ser ut til at uansett hva de gjør, vil de lykkes. Det vil være flere boksrekorder som skal knuses og premier å vinne. La dem være lange.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *