Fjern limet i filmen

Av | juli 21, 2021

Når du eier et forretningsområde som en kino / kino, er det viktig for miljøet å være komfortabel for kundene. Denne komfortfaktoren skaper angst i kinoer / kinohaller. Tross alt er en filmskaper som ser lim fast et sted for klærne ofte ikke en fornøyd kunde. Han eller hun kan ikke komme tilbake; Det kan bestemmes at det er bedre å ta hyppig fjerning mer seriøst i kinoer / filmer.

Fjerne lim i kinoer: mer stress.

Naturen til denne virksomheten er det som legger mer press på å fjerne lim i filmen enn å fjerne lim fra andre virksomheter. Etter hver visning av filmen går en annen gruppe kunder til den halvmørke filmen for å nyte filmen. De fleste filmer involverer rask rask tepperensing og feiing, men mer tid til å fjerne teppeflekker og flekker på seter er forbeholdt flekkfjerning.

Tyggegummi er selvfølgelig en annen historie. Hvis forurensning av tyggegummi ikke blir lagt merke til i filmen og deretter blir tatt hånd om umiddelbart, kan en ukjent kunde sitte på limet eller ta affære. For å ta vare på dette problemet er det viktig å fjerne tannkjøttet i kinoen. Hvis kunden sitter på limet, vil personen bli skuffet over at filmen ikke fikk ordentlig rengjøringstjeneste før eller etter filmen. Hvis kunden går over limet, kan limet spores over hele filmen, eller legges på teppet, fjerne flekker og tvinge en metode for å fjerne tyggegummi fra teppet for å opprettholde det rene og komfortable utseendet på filmen.

Vellykkede virksomheter er ikke plaget av urenhet. Det er her oppgaven med å fjerne lim i filmer kommer inn. Carpet-flekker, skitne vaskerom og en progresjon av filmseter dekorert med tyggegummi indikerer en respektabel film, ikke en respektabel skjøt. For å holde filmen i god stand er det viktig å sørge for at produktene du rengjør må ta vare på alle disse problemene, spesielt tyggegummi, fordi tyggegummi ofte er årsaken til flekker og spredning av problemområder, ikke der det er plassert.

Kommersielle rengjøringsmateriell for fjerning av lim kan være dyre og til og med ineffektive for hvor mye penger de betaler for dem. Isbaserte tyggegummifjerner, for eksempel en isterning, fungerer ikke på hardt lim, og mange frosne metoder krever fortsatt mye hardt arbeid. Alt som trengs er en tannkjøttfjerner som fungerer raskt (slik at den kan brukes i showet) og er relativt billig.

Med tyggegummi, som har vært på markedet i 20 år og er et viktig bidrag til oppryddingsteknologi, og den er tilgjengelig http://www.chewing-gum-removal.com, Du kan ta vare på å fjerne lim i filmer med relativ komfort. Gummiutløsermidlet påføres med en spesiell plastinjektor som bryter båndet mellom tyggegummibollen og overflaten der den sitter fast. Produktet er billig og fungerer veldig bra for å kvitte deg med tyggegummiforurensning. Brukt som anvist, vil hver flaske tyggegummi fjerne 125 liter tyggegummi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *