Golden Triangle Tour – Oppdag Indias historie, kultur og romantikk fra tre vinkler

Av | juli 21, 2021

Nord-India ferieplan og Golden Triangle India er blant de beste alternativene for å komme din vei. Et besøk til Indias tre viktigste historiske destinasjoner – Delhi, Agra og Jaipur – tilbyr mye mer enn man forventer. Ved å velge en av Golden Triangle-turene, kan man utforske alle de grunnleggende elementene i indisk turisme som tiltrekker seg oppmerksomhet fra turister fra hele verden. Delhi Agra Jaipur-turer tilbyr fascinerende historie, arkitektonisk ære, fargerike tradisjoner, rik kunst og kultur og romantiske historier om riket. Lær om denne gyldne trekanten fra forskjellige perspektiver når du velger den for en minneverdig ferieopplevelse.

Datoen som Fasic blir

Delhi var vitne til veksten og fallet av imperier. Det røde fortet, porten til India, Humayuns grav og mange museer i byen gir vei til den fantastiske fortiden i regionen. Agra Fort og Akbar Tomb er noen av de historiske stedene det er verdt å se i Agra. Det er Jaipur, den rosa byen og hovedstaden i den kongelige staten Rajasthan, som lurer en med sin historiske skatt. Fort Fort, Jaigarh Fort, Albert Hall Museum og mange slike historiske steder fullfører den fascinerende turen til Golden Triangle of India.

Fargerike kulturer og tradisjoner

Innbyggerne i Delhi lever et fargerikt liv med en rekke festivaler gjennom året. Du kan bla gjennom de mange kjøpesentrene i verdensklasse i byen for å få en flott shoppingopplevelse. Å være i tide Golden Triangle Tours, du må vente på å nå Jaipur.

Fargerike markeder rundt i byen rettferdiggjør navnet sitt som Pink City. Fra folkedanser til murstein og ulike former for maleri som silke, maleri av bomull og utskjæringer gjør byen til en ekte representant for den indiske kulturen. Gull laget av sølv og lakk, det representerer kunsten med tradisjonell indisk design. I Jaipur er det liten konkurranse i tekstil- og metallindustrien rundt om i verden.

Romance of Royals

Agra er stolt over å ha et av verdens sju underverk – Taj Mahal. Det strålende minnet kommer fra den legendariske historien om kjærlighet og hengivenhet mellom Mughal-keiseren Shah Jahan og hans kone Mumtaz Mahal. Det kan kalles stjerneskipet til Delhi Agra Jaipur.

Andre spennende deler av Classic Rajasthan Museum inkluderer arkitektoniske steder som Qutub Minar, Hawa Mahal, City Palace, Jal Mahal og Fatehpur Sikri. Noen av de mest populære religiøse stedene som Jama Masjid, Lotus Temple og Akshardham Temple er også en del av Golden Triangle India-reisen. Som du kan se, er det alle gode grunner til å bli en av Delhi Agra Jaipur-turene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *