Gulldollarverdi

Av | juli 21, 2021

De gyldne reglene ble vedtatt

Den moderne økonomien har gitt gull mer verdi enn grunnverdien til det gule metallet. Selv om de mest radikale endringene har skjedd takket være kjøp og salg av gull, har gull alltid vært en favoritt i den mørke handelsverdenen. Den innenlandske verdien av produktet har tiltrukket Hedge Fund-ledere over hele verden som milliardær hedgefondssjef Paul Singer, som fører tilsyn med AUM på 27 milliarder dollar (forvaltningskapital), sa: «Det er veldig viktig å eie gull. Være». Singer mener at i en svært konkurransedyktig næringsliv utvikler dollarens svakhet seg til en sterk søyle, og øker volumet av amerikansk eksport, selv om verdens sentralbankere også insisterer på devaluering av deres respektive valutaer.

Når mer null betyr

Nesten null utlånsrente har ikke lykkes med å gjenskape den forventede økonomiske tiden, mens deflasjonsscenarier i retten har returnert til lav inflasjon og høy arbeidsledighet som har blitt et komplekst hav. Verdens beste økonomier blir raskt til et dødsfall og øker dermed verdien av gulldollaren og gjør den gule metaen til et trygt tilfluktssted for markedsprodusenter over hele verden. En nærmere titt på byrdens prisbevegelser viser en uforholdsmessig og ubalansert prisutvikling, og er i motsetning til den vanlige etterspørselssidekurven for en tidstestet økonomi. Når jeg skriver denne artikkelen, handler Ouncek Gold overraskende til $ 1327, under det treårige lavpunktet på $ 1392. Unormaliteten er i det faktum at den nåværende verdien av Gold Dollar står i kontrast til den euforiske prisen på S&P 500 som ligger på 2159. I følge Stanley Drukenmiller, tidligere direktør for Hedgefondet i Duquesne Capital, har sentralbanker over hele verden mistet kontrollen over sin pengepolitikk og har lagt til kravet om en trygg havn for gull. Drukenmiller sa videre at han er skeptisk til det globale økonomiske scenariet på grunn av Federal Reserve flip-flop over sin nåværende monetære posisjon.

The Golden Dollar

Det faktum at gull handles i dollar, gir paret tilbake til et behagelig negativt forhold. En svak dollar gir tilfredshet for gullinvestorer, og øker etterspørselen etter det edle metallet mens billigere dollargjeld men infiltrerer Kinas basismetallmarkeder. Det er derfor klart at gull vil nyte verdien av støtende spill til den potensielle trusselen om en rimelig drikkekrise øker. Løkparet favoriserer høyere verdivurderinger i gull, for eksempel valutaer som er priset mot Dollar-indeksen. Når den svekkende dollaren gir mer etterspørsel etter gull, stopper en svakhet i pundet eller euroen på grunn av mangel på etterspørsel, og verdsettelsen av metallet Zer tar bort sitt faste prisbånd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *