Hollywood-typer og Dark Side Numerology

Av | juli 21, 2021

[This article is neither intended to extol nor defame any individual. It is offered simply as a means of relating the numbers in one’s Kings Numerology chart with the events and circumstances of their lives and destinies to further the understanding of numerology as a science.]

Hollywood. Navnet kombinerer filmstjerner og stjerner, havenes eleganse, de røde løperne som Oscar og Golden Globes, den luksuriøse livsstilen, de rike bilene, de utsmykkede kostymene og de vakre menneskene. Det er faktisk et land med eventyr der drømmer blir oppfylt. Dessverre er det også innbegrepet av moriske mareritt – det virkelige livet til reisende full av frykt, tortur, tårer, tragedie og tristhet, ofte død, på vei mot den mørke siden.

Hvorfor er det så mange skipsvrak, togvrak og menneskelig vrak i Tinsel Town? Kanskje fordi det bare er en glitterby, forstørrer et villedende teppe utrettelig med villedende sirener og tåler en uendelig test av drømmer og fantasier for å smake på frukten av bedrag. Som Dr. Den berømte Samuel Johnson pleide å skrive poesi i «Vacancies of Human Desires»

Utallige preferansedørmasser,

Tina er rik, og brenning er stor;

Fortune Delusive hører den endeløse samtalen,

De bare sykler, skinner, skinner og faller.

Fiender av fred er forberedt på hvert trinn,

Hunder hater flyet sitt, og fornærmelser ender med å gjøre narr av dem.

Er det noen kunnskap som ligger bak grusomheten om den berømte galskapen som har kollapset? Ja det er. King numerology gir provoserende svar på livsproblemer gjennom det mest universelle nummerkommunikasjonssystemet.

I numerologi har tall egenskaper og egenskaper. Tall, som penger, har to sider ved seg – en positiv, en negativ; den ene utstråler lys, den andre mørket. Et av de kraftigste tallene i numerologi er masternummer 33 (trettitre). Selvfølgelig er de de banebrytende sjelene til grunnleggende energi … ikke bare Hollywood-sjeler … kastet seg inn i den urene hulen til mørke drømmer, mørke tanker og mørke handlinger til øynene selv blir mørke.

Master nummer 33, som alle store tall, er ikke et vanlig tall. Mestertall avgir store mengder kraft. Som kjernekraft kan de være utrolig produktive og tragisk destruktive. Alt kommer an på måten de brukes på.

Den mørke siden av mesternummer 33 representerer følelsesmessig glede, ukontrollerbar glede, sex, narkotika, lyst og avhengighet. Ved sitt lys styrer den ekstrem selvuttrykk, kjærlighet, kommunikasjon, kunst, språk, glede, helse, lykke og lyrisk harmoni. 33 er utvilsomt en av de mest kunstneriske, selvuttrykkende og kommunikative figurene i alle kombinasjoner med to regimer. Når det brukes positivt, er himmelen grensen. Når det brukes negativt, er det ingen jord under.

Verden er kjent med stjernene, stjernekikkerne, kjendisene og verdensikonene som ble jegeren til Mermaid Song som nyter den 33. vinden. I de følgende oppføringene er alle navnene på mesterens 33 dominerende i deres King Numerology-kart:

Amy Winehouse

Anna Nicole Smith

Britney Spears

Charlie Sheen

Elvis Presley

Lindsey Lohan

Marilyn Monroe

Michael Jackson

Paris Hilton

Phil Spector

Tiger skog

Whitney Houston

Livene til disse kjendisene er vanlige husnavn. Hvem av dem har ikke hatt et tragisk liv i noen grad? Riktignok har noen levd og eksistert mer trist enn andre, men alle har lenge vært i det globale øye med problemer og katastrofer. Hva har de til felles? Du gjettet det, masternummeret er 33. Forskjellen i vanskelighetsgrad er i mengden 33 energi på kartet, samt tilstedeværelsen av andre tall på hvert kart som spiller en rolle, spesielt tall 5 og 7. I King Charlie Sheens numerologikart og Michael Jackson har 33 flotte energier. De, som alle andre navn, har et bemerkelsesverdig hav, og de lar også, som de andre, sin herres energi 33 strømme med seg, som en rytter på et fly, uforlignelig, ustø.

Andre historiske figurer som har 33 i sine numerologikart er:

Babe Ruth

George Armstrong Custer

General George Patton

Helen Keller

Howard Hughes

Jackie Robinson

Martin Luther King, Jr.

Mor Teresa

John Fitzgerald Kennedy

Winston Churchill

Wyatt Earp

I denne gruppen kan vi absolutt se det positive uttrykket for mester nummer 33 som vises i verdensikoner som Mother Teresa, Winston Churchill, Helen Keller, Martin Luther King og Jackie Robinson.

Samling:

Nummer 33 er et sterkt masternummer i numerologi. Dens egenskaper (stikkord) er selvuttrykk, kommunikasjon, kunst, helse, skjønnhet, språk, tale, media, barn, helse, skjønnhet, harmoni, moro, glede, venner, gode tider, sex, avhengighet. Når styres og brukes positivt, er energien til mesteren 33 et kraftig redskap for kunstnerisk, kommunikativt, sunt og lykkelig liv. Imidlertid, hvis han holder seg ute av kontroll og personen med energier som brenner hvitvarm, kan han føre en til en mørk, destruktiv og tragisk vei, som ofte ender med døden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *