om oss

Designer design familiebedrift mor og datter UK-basert selskap som ble grunnlagt siden 2006.I.

Designer spesialiserer seg på et bredt spekter av designer etiketter for stilige kvinner. Vi har et stort utvalg av designer klær, kjoler, strikkevarer og tilbehør for enhver smak og enhver anledning. Livet er for kort til å godta noe mindre enn det beste, og i design ønsker vi streber etter å tilby nettopp dette… «best»

Du kan finne de nyeste design samlinger på svært rimelige priser. Alle våre produkter kommer fra autentiske anerkjente leverandører, og vi er alltid legge til nye og spennende design merker for å utvide vår samling. Du kan finne merker som er Gjort i Italia, postkort fra Brighton, London baner, glamorøse jersey-dette er et stort tall, inkludert Letizia meme og mange andre italienske designere av Jersey.

Hvis du er ute etter Glans og stil, design ønsker er her for å hjelpe deg

Du kan velge en designer store på designere side eller et varehus… Kjoler, topper, strikkevarer, etc

For denne ekstra spesiell rabatt, hvorfor ikke sjekke våre produkter for salg

Vi sender hver dag og BRITISKE kunder skal få det innen 24-48 timer. Hvis du behandler deg selv eller noen spesielle, kjøpet ditt vil bli sendt raskt for å gi den beste service og vi tilbyr gratis frakt valg ved betaling. Vi håper du vil nyte å se på vårt brede utvalg av designer klær som er kontinuerlig oppdatert.

Vi er veldig vennlige og hjelpsomme, og vi er her for å hjelpe deg og gjøre shopping mer fornøyelig. Vi streber etter å tilby den høyeste standard av kundeservice og er alltid klar til å gi vår støtte og hjelp.

Ta gjerne kontakt med oss for spørsmål eller henvendelser på sales@designerdesirables.com eller ring oss på 01670 518490, og ja, vi er et Britisk selskap

Handle fra komfort til ditt hjem med vårt sikre online betaling metoder og ingen restriksjoner på retur og refusjon.

Shopping ble akkurat bedre, hva er det du venter på?