Oppdag hemmelighetene til en filmopplevelse

Av | juli 20, 2021

Hver gang du går på kino, har du det bra, håper å se gode filmer, og hvis du virkelig er litt gal, betaler du for en stor popcorn og brus «bare for det.» Vel, opplevelsen av å se filmer har absolutt endret seg de siste årene, og nå er den største trenden i teaterindustrien med populariteten til filmbryggerier.

Du hørte riktig. Et filmbryggeri Kinoer over hele landet har begynt å levere alkoholholdige drikkevarer til filmsponsorer mens de ser på film, og de tilbyr til og med tjenester gjennom hele filmen. Det virker som en enkel idé med noen få bjeller og fløyter, men når du står tilbake og tenker på det, er drikken for å servere filmen litt brun.

Vi har blitt så vant til hva kino handler om at når noe nytt kommer, gjør vi mye skade på lyden. Det vil likevel ikke hindre deg i å ta deg tid til å innse hva et filmbryggeri kan gjøre for å oppmuntre deg til at det kan bli litt av en ubehagelig natt for filmen.

Å oppdage personvernet til kinoer betyr ikke egentlig å oppdage noe, men å fordype seg i opplevelsen vil gi deg en sjanse til å innse hvordan fremtiden til kinoer kan se ut.

Her er noen ting du må huske på:

Forsikre deg om at du har en utpekt sjåfør eller planlegger å bruke biltjenesten – Sikkerhet og ansvar er alltid universelt når du bruker alkohol. Det er mange muligheter for å få en tur hvis du drikker alkohol.

Bestill ting du liker til sammenligning – Hvis du liker blek L eller Stout Brew, se hva de har å tilby. Det lokale filmbryggeriet ditt kan tilby prisbelønte ølalternativer som har fanget oppmerksomheten til det større bryggesamfunnet, og lar deg forbløffe. Når det gjelder mat, sier jeg bare at popcorn og godteri ikke vil bestille deg. Hvor det er ferske ingredienser og restaurantkvalitetstilbud

Planlegg et returbesøk for å prøve noe nytt hver gang – Du er metaforen du er kjent for og prøver noe nytt hver gang du tar det med til en film. Ikke bare vil du få sjansen til å utforske hva ditt lokale filmbryggeri har å tilby, men du kan faktisk dra nytte av lojalitetsprogrammer som kan spare deg for penger på returbesøk.

Alle kan si at de bare kom på kino, men når det gjelder kinobryggerier, er det ikke mange som kan gjøre dette kravet. Hvis du liker filmer eller kanskje har tatt en pause fra de forrige frustrerende filmturene, er det opp til deg å innse hvordan filmindustriens fremtidige vei ser ut. Du kan finne akkurat det rette stedet for en datakveld, en kveld med familien eller bare for å henge med venner for

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *