Side for personvernerklæring

Designeren arbeider for å beskytte ditt privatliv og sikkerhet, og å overholde de generelle data protection regler (GDPR), som trådte i kraft på 25.31 Mai 2020.

Vi vil ikke avsløre din informasjon til noen andre. All informasjon vi mottar, vil alltid bli brukt i samsvar med alle data protection regler. Ingen informasjon er gitt videre til en tredjepart.

Profiler og passord

Din profil design designer inneholder fakturering og levering detaljer, en e-postadresse og en oversikt over din bestilling. Ingen andre data som er lagret eller brukt. Vær oppmerksom på at vi har ingen oppføringer eller informasjon som er lagret knyttet til kredittkort, alt er gjort gjennom vårt sikre online betalingssystemer og 3D på en sikker måte, og vi ikke har tilgang til kreditt kort nummer.

Du trenger en e-postadresse og passord for å se eller endre din personlige informasjon.

Sikkerhet

Informasjonen kan endres, så kan du sjekke denne siden fra tid til annen for å sikre at du fortsatt er glad for å dele din informasjon med oss. Hvis det er mulig, vil vi kontakte deg direkte for å informere deg om disse endringene.

Ytterligere informasjon er gitt for å sikre at våre besøkende på nettet, og kundene er fullt informert og vi tror i våre retningslinjer for personvern er i samsvar med alle lover som styrer og tolkes i henhold til BRITISK lovgivning. Besøk designerdesirables.com du godtar og samtykker du til de retningslinjer som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Vi samler bare inn nødvendige opplysninger, aktuelle og tilstrekkelig for de formål som du gir den.

Vi vil kun behandle informasjon som er nødvendig for det formålet som det er samlet inn. Vi vil alltid gi deg mulighet til å nekte å motta markedsføringsmeldinger fra oss, og du kan trekke tilbake ditt samtykke eller innvendinger til enhver tid. Vi vil aldri sende uønsket kommersiell e-post eller meldinger, eller dele din personlige informasjon med noen andre som kan gjøre det.

Vi kan bruke og behandle dine personlige data, dersom det er nødvendig for utførelsen av kontrakten, for eksempel, for gjennomføring og ferdigstillelse av dine bestillinger og innkjøp.

Online svindel og bruk av stjålne kredittkort er vanlig, så vi har sikkerhetskontroller for å hindre ulovlig kjøp. Hvis du får en melding om betaling online og be om å ringe oss, det kan hende du må bekrefte visse opplysninger som bare kortinnehaveren kan vite. Dette systemet er designet for å beskytte deg fra alle de som prøver å bruke en klonet kredittkort og design ønsker fra falske kjøpere.

Vennligst ring 01670 518490 hvis du ikke er sikker på om alt relatert til bestilling, eller online betaling, eller skriv til oss på e-post sales@designerdesirables.com

HØYRE

Alle bilder av modeller og bilder av produktene på nettsiden er opphavsrettslig å merkede produkter, og kan ikke brukes uten tillatelse fra designer.

Ved å bruke nettstedet, samtykker du til å respektere immaterielle rettigheter designer Desirables.com og jeg har avstod fra å kopiere, laste ned, spille eller skrive ut for kommersielle formål materialet på nettstedet