Spider-Man PS4 2019: Topp 5 beste filmsuiter

Av | juli 21, 2021

Spider-Man 2018 er et fantastisk action-eventyrspill inspirert av Marvel Comics, utviklet av Insomniac Games og utgitt av Sony Interactive Entertainment. Spillet har Peter Parker som hovedperson, som er hemmelig kjent som Spider-Man. Denne artikkelen vil se på de fem beste kampdraktene som vises i filmer og som for det meste er låst under hovedspillet.

1. Sam Raimis dress

Krigsaken utviklet seg fra 2002-2007 fra trilogien til Sam Raimis Spider-Man-film. Søksmålet dekker nesten en fjerdedel av Peter Parkers liv fra videregående skole til høyskole, og møter mektige motstandere som Green Goblin, Sandman, Venom og Dr. Octavius. Som den klassiske versjonen bortsett fra Spider-Man, har den .ca med webmønstre rundt suiten. Spillere kan låse opp denne saken etter å ha lastet ned oppdateringen til PlayStation 4.1.13. Etter min mening er dette den første rangeringen fordi saken har blitt undersøkt tungt og aggressivt spesielt, kampen mot Dr. Octavius ​​i Harlem, Manhattan, New York.

2. Jern edderkoppdrakt

Andre rettssaken opprettet av Tony Stark dukket opp i henholdsvis Avengers Endgame og Spider-Man: 2019 borte fra hjemmefilmer. Teknologien og ingrediensene fra Iron Man Suite er utstyrt med Iron Edderkopper. En gang i løpet av en kamp ble fire fryktet av spontant løsnede jernvåpen av fiender.

Draktdesignet ligner på Advanced Suite, dekket med et gullskjelett på brystet på nettet og en litt mindre brodert gull edderkopp. Gullskjelettet med rødbrun og marine krage gir nett-sving og elegant utseende under kamp. Tanken min er at dette er den nest beste på grunn av den viktigste rollen som webhodet som superhelt for å beskytte Avengers fra Power Gauntlet under mange endelige kamper.

3. Bryterdrakt

Selv om den minst nevnte. Peter Parker selv designet drakten i 2002 for å delta i brytekonkurransen for litt penger, og åpnet døren til ideer til andre draktdesign i fremtidige filmer og spill. Evnen til å få en kampdrakt er ikke den beste, sammenlignet med annen skuddkraft kan de slippe fiender uten å være på nettet.

Imidlertid representerer den røde og blå drakten det virkelige symbolet på Spider-Man som sanne troende vil elske. Etter min mening ligger saken på tredjeplass fordi det er vendepunktet i Peter Parkers liv når det gjelder å få makt og ansvar, det var et fast råd etter at onkelen Ben døde.

4. Suite borte fra hjemmet (oppgradert)

Suiten representerer Spider-Man: borte fra hjemmefilmen og låst opp etter nedlasting av Patch 1.16. Som den klassiske versjonen der svart og rødt har blitt brukt i stedet, har Tomini Stark designet fra den homøopatiske filmen og er omtalt mot den endelige kampen mot Mystery. Filmen i dressen replikerer de eksakte egenskapene til Iron Man-drakten og støttes av kunstig intelligens EDITH i tilførselen av våpen. Imidlertid har spillet ikke muligheten til å saksøke noen medarbeidere.

Min mening er at denne saken er fjerde fordi dressen har et flott utseende og er i stand til å uttrykke bedrag fra Mysterio. Men suiten spilte fortsatt en mindre viktig rolle i WebHeads liv, og vil trolig fortsette å gjøre det i årene som kommer.

5. Stealth (svart ape) dress

Den siste kampdrakten ble gjort tilgjengelig etter nedlasting av Patch 1.16 fra Spider-Man: Home-filmen fra 2019, i likhet med Noah-drakten designet for de første skjult oppdragene. Imidlertid har skjult dress, kjent som den sorte perledrakten som en morsom vits, ingen krigsdraktmakt.

Personlig har jeg brukt denne saken i en av DLC: City Never Slips-serien, The Hist. Dressen passer perfekt i en skjult situasjon i et mørkt miljø. For å legge til enda mer, kjemper partnerskapet mellom både Spider-Man og Black Cat iført en svart skjult dress, gjør det enda mer interessant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *