Steder for velkjent filmopptak

Av | juli 20, 2021

Filmer og TV-buffere kan prøve å turnere skytesidene til noen av Hollywoods største produksjoner. Flere av disse sidene har dukket opp i en rekke show og film og er velkjente i seg selv. Nedenfor er oppført 5 filmfilmsider fra Hollywood som fans vil ønske å dra på sin neste store reise.

1. Bushnell Avenue er lokalisert i South Pasadena. Dette nabolaget er en av spenningene i Hollywood, dets landskap vil bli vist som skudd både eksternt og internt for mange fremtredende produksjoner. Et par eiendommer i Bushnell fungerte som huset til Lauren Benes, sammen med karakteren til George McFly i 1985-komediefilmen Back to the Future. Michael J. Fox-komedie Tin Wolf vil bli sett i et av disse to husene. Husene på Bushnell Avenue brukes av Ghost Dad, så vel som tretti-somings på old school og langvarige TV-show.

2. Vasquez Rocks County Park. Science fiction-film- og TV-elskere vil spesielt ønske å skape muligheten til å ta turen innom Vasquez Rocks County Park. Stedet vil bli omtalt i den opprinnelige TV-serien Star Trek, 1979-produksjonen Star Trek: The Motion Picture, og 1986-filmen Star Trek IV: The Voyage Home. Det ble på samme måte brukt som et skuddsted for George Lucas ‘film Star Wars i 1977, som skildrer Mark Hamill, Harrison Ford, samt Carrie Fisher. I tillegg til bruken i science fiction-historier, har Vasquez jobbet med Hollywood-komedie-film som Rocks County Park Flintsense, Little Miss Sunshine og Blazing Saddles.

3. Bronson Canyon ligger i Griffith Park, Los Angeles. Denne California-parken burde vekke interessen til både vestlige og sci-fi-buffere, da naturen vises perfekt i begge sjangre. De bemerkelsesverdige funksjonene i tradisjonell vestlig filosofi inkluderer Bananza, Gansmomek, The Lone Ranger, Little House on the Priory, The Adventures of Briscoe County Jr., Rhide, Bat Masterson og Have Gunn, Will Trave. Den ble også brukt som en skytescene for minneverdige filmer som Lost Horizon, The Scorpion King og den berømte John Wayne Western, The Searchers. Bronson Canyon ble omtalt i vitenskapsklassikere som Attack on Adolescents in Ytre Space, så vel som Body Snatchers.

4. Sonoma County, California. Ulike filmer har brukt Sonoma County-seksjoner til skytesteder på grunn av de forskjellige bildene. Deler av fylket ble brukt i 1986-komedifilmen Kathleen Turner Peggy Sue Got Married for å filme Petaluma. Den ble også brukt til å skyte Sonoma County-æra-filmen 194 The Farmer’s Daughter og den legendariske Bing Crossby-filmen Holiday Inn fra 1942.

5. Newport Beach i Orange County-området. Dette kystsamfunnet i Orange County-området tilbyr strender i Stillehavet og flott sightseeing. Scenen fra Newport Beach har dukket opp i mange suksessfulle filmer, inkludert gjenforening av Romeo og Michelle High School, samt Tom Cruise-film A Few Good Men og Jerry Maguire. Og Orange County-fans vil uten tvil synes det er interessant at Newport Beach fungerte som innspillingssted for det berømte TV-showet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *