Stor størrelse gull tips for å utvide mote

Av | juli 20, 2021

Borte er dagene da moteindustrien gikk mot yngre kvinner. Ro, når det gjelder merkevarer og merkelapper, hvis ikke mer, er kvinnens valg nok pluss størrelse. Før du kjøper pluss-størrelse klær, er det imidlertid noen tips som kan hjelpe deg.

Øk størrelsen!

Det er den viktigste forskriften for enhver kvinne, uavhengig av eksisterende form og vekt. Du må gjøre noe som passer deg perfekt. Husk at du ikke kan skjule kroppen din for alltid, men det er mulig å maskere de ekstra kiloene. Men sørg for at du velger den størrelsen som passer deg best. Den beste ideen er å kjøpe to størrelser samtidig. Du kan beskytte den som er riktig for skapet ditt akkurat nå, og den andre kan inspirere deg til å bli svakere.

Alder!

Ja, det er riktig! Hvis du bare er 29 år, trenger du ikke se ut som 35, bare på grunn av vekten din. Mote handler om balansen mellom komfort og stil, og eksperimentering er viktig. Test alderen din, prøv å bruke klær som tynner kroppen din. Ingenting er forbudt for noen dame der. Det du trenger er ikke bare tillit til stilen din, og hvis du har det, vil alt se så bra ut som forventet.

Kjøpe på nettet!

Hvis du leter etter flere alternativer pluss størrelse kjoler for kvinner, er det best å sjekke online. Det er noen fantastiske merker på nettet, og noen av dem sendes over hele verden. I stedet for å velge et navn som gjør det riktige antrekket, er det fornuftig å velge et merke som forstår og gjenspeiler behovene til store kvinner. Avhengig av dine behov, finner du flere alternativer i trykk, størrelser og stiler.

Følg instruksjonene!

Noen modusregler er for alltid. Hvis du er fan av striper, vil vertikale linjer se bedre ut enn horisontale. Samtidig vil tynne nyanser få deg til å se mykere ut enn store og brede linjer. Du må prøve mørke farger også, spesielt om kvelden. For de som ikke liker svart på grunn av den subtile effekten, er mellomblå og mørkegrønne farger de beste alternativene. Du må også prøve nye utgaver. Små utskrifter vil sikkert se bedre ut, men igjen, det er ingen strenge normer i dette området å følge.

Åpen for tanker!

Følg bloggene og de ledende nettstedene i modusen for å finne nye ideer om plus-size-modus. Trender endres hver sesong, så du vil finne noe nytt som passer din personlige stil. Moteeksperter og guruer anbefaler om å eksperimentere med sesongens ideer, ettersom du finner flere alternativer. Det er også lurt å tenke på klassikere. I utgangspunktet har du de rette behovene for arbeid og ledige dager, og når du har det grunnleggende, kan du fortsette å kjøpe nye varer som oppfyller dine motekrav.

Noen kvinner har ikke bare små firkanter, men bør aldri forstyrre motevalg. Sjekk det ut, og vi lover at du finner nok for annenhver dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *